0

Bios'taki sorun ve bilgisayarıma kavuştum..

Posted by museboi on 13:01 in ,
Bilgisayarıma bugün itibariyle kavuştum kavuşmasına ama ne kadar denesem de bir türlü bilgisayarcıdan beni tatmin edecek bir açıklama alamadım.
Aslında şu anda biraz sinirliyim çünkü ben bilginin paylaşılmasından yanayım ama bilgisayarcılar böyle sırra kıdem bastıkları için benim de paylaşasım hele de zamanımdan fedakarlık edip yazı derlemek hiç içimden gelmiyor..Bilgisayarımdaki sorunla ilgili link burda, uzun uzadıya açıklayamıyacağım..Hayır yani sorun neyse en azından aynı hatayı tekrar yapmıyım di mi?Şimdi diyorum acaba yeni hdd mi sebep,yoksa evdeki dandirik elektrikler mi,yoksa geçenlerde akıllı ev arkadaşımın tutuşturduğu uzatma kablosu muydu sorun? Onca araştırma sonucu edindiğim bilgi bios pilinin bitmiş olabileceğiydi..Zira bios pili değişti,bilmiyorum kafam karışık,işte böyle bilgi verilmeyince kendimi kandırılmış,kazıklanmış hissediyorum..2 senedir aynı bilgisayarı hiç format atmadan kullanmaktayım halen,gerektiğinde gayet titiz bir şekilde dodanım değişikliği de yapabiliyorum,tekelleşmiş bilgisayarcılık anlayışına deli oluyorum,gözünü seviyim canım pardusum..Tekrar merhaba..

Unutmadan bugün windows bölümüm  yetmediği için köprü olarak kullandığım bölümü silip,windows bölümüne partition magic programını kullanaraktan ekledim,şimdi windows daha rahat,ne yazık ki bazı programlar yüzünden kopamadım hala..

Not:partition magic programı demo sürümünde işlem yapılmıyor,full sürümü ve serialı torrent lerden bulabilirsiniz,ama kaçak programları tavsiye etmiyoruz tabi :)  Bir ya da iki kez kullanılacak bir programa da o kadar parayı kaç kişi verir ki? :)  Ayrıntılı bilgi isteyenler temasa geçebilir ama programı kurduktan sonra İngilizce biliyorsanız fazla bir yardıma gerek yok diye düşünüyorum..

Haftanın Videosu

Copyright © 2009 Özgürlük İçin Linux All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.